Shfleto Kategorinë

Odeon Editions

“Për shtegtarët e pak metrave katrorë”

Shkrimi që vijon ka dalë në një nga të përditshmet shqiptare, në vitin 2009, me rastin e botimit të tregimeve të R. Çollakut, një botim i cili kaloi pothuajse në heshtje, siç ndodh me pjesën më të madhe të librave cilësorë. Ende sot, pas…

Ligjëratë në Pen Club

Paul Valéry … Nuk kisha asnjë dijeni, deri para pak ditësh, për ekzistencën e Pen Klubit. E admiroj këtë takim të mrekullueshëm, ku shoh njerëz të tillë si Galsworthy, Pirandello, Unamuno, Kuprin dhe kaq shkrimtarë nga të gjitha…