Horoskopi për ditën e sotme, 10 maj 2018

Dashi Do të ketë surpriza të bukura të cilat do ju lejojnë që të shikoni me sy tjetër disa situata, të cilat nuk i keni pasur të qarta deri më tani. Sa i takon dashurisë, kjo është një periudhë mjaft pozitive, për gjithë ata që duan të…

Horoskopi për ditën e sotme, 9 maj 2018

Dashi Kjo e mërkurë është një ditë që do ju mësojë shumë gjëra. Sipas parashikimit të ditës, sa i takon dashurisë mund të ketë të reja të rëndësishme, të cilat do ju zbukurojnë ditën. Do të jetë shumë e lehtë të sqaroni një situatë me…

Pse burrat e martuar dashurohen me gra të tjera?

Për disa njerëz, martesa është fundi i marrëdhënieve romantike. Për disa të tjerë, martesa ndoshta ka ardhur shumë herët në jetën e tyre, prandaj shpesh përfundojnë në divorc. Ka raste, kur martesa thjesht ndodh dhe pavarësisht pengesave të…