Horoskopi për ditën e sotme, 9 maj 2018

Dashi Kjo e mërkurë është një ditë që do ju mësojë shumë gjëra. Sipas parashikimit të ditës, sa i takon dashurisë mund të ketë të reja të rëndësishme, të cilat do ju zbukurojnë ditën. Do të jetë shumë e lehtë të sqaroni një situatë me…

Pse burrat e martuar dashurohen me gra të tjera?

Për disa njerëz, martesa është fundi i marrëdhënieve romantike. Për disa të tjerë, martesa ndoshta ka ardhur shumë herët në jetën e tyre, prandaj shpesh përfundojnë në divorc. Ka raste, kur martesa thjesht ndodh dhe pavarësisht pengesave të…