Qyteti i varrosur nën Ohër, liqeni i legjendave

Liqeni i Ohrit mendohet të jetë një nga liqenet më të vjetra në mbarë botën, ku mosha e tij llogaritet të jetë 2 deri në 5 milion vite i vjetër. Ai u krijua si pasojë e një shembje të tokës, një teori që është vërtetuar nga aktivitetet e…

Horoskopi për ditën e sotme, e premte 18 maj

Dashi Do të përfitoni nga aventurat e reja profesionale të cilat ju bëjnë protagonist të një projekti shumë interesant. Në dashuri së fundmi keni vështirësi në të kuptuar me partnerin/en. Ndoshta për shkak të keqkuptimeve dhe debateve që…

Ky është qyteti më i izoluar në Botë!

Perth, që gjendet në kontinentin Australian, është cilësuar si qyteti më i izoluar në Tokë për shkak të shkretëtirës prej 321 km që e rrethon, duke e veçuar nga çdo zonë tjetër e banuar. Me një popullsi prej 2 milion banorësh, ky qytet…