Horoskopi për ditën e sotme, e martë 12 qershor

Dashi  Në raportin në çift do të keni shumë stabilitet. Për beqarët është një moment ideal për dashurinë dhe për jetëgjatësinë e saj. Demi  Në raportin në çift do jeni në gjendje të përballoni një situatë të veçantë, duke e…

Horoskopi për ditën e sotme, e hënë 11 qershor

Dashi Sot do mendoni vetëm për ato që do kaloni dhe aspak për ato që mund të ndodhin në të ardhmen. Dita do jetë e qetë, por pa emocione të mëdha. Beqarët do vazhdojnë të mbeten vetëm. Mundësitë që do dalin nuk do jenë ato që ata keni…

Horoskopi për ditën e sotme, e shtunë 9 qershor

Dashi Ndonëse mund të jeni shumë autoritar, duhet të dini se edhe të qenit më të ndjeshëm, mund të zbusë shumë kontradikta që mund të keni në punë. Kjo e shtunë favorizon takime interesante. Demi Kjo është një periudhë që ju sheh…

Këto janë vendet ku nuk lejohet që të putheni

Kini kujdes, në varësi të vendit ku po qëndroni, duhet të informoheni nëse lejohet të putheni me partnerin tuaj në publik, pasi mund të keni disa probleme serioze. Disa nga shtetet që nuk e lejojnë këtë gjë: Dubai, UAE Në Dubai, …