Pse burrat e martuar dashurohen me gra të tjera?

Për disa njerëz, martesa është fundi i marrëdhënieve romantike. Për disa të tjerë, martesa ndoshta ka ardhur shumë herët në jetën e tyre, prandaj shpesh përfundojnë në divorc. Ka raste, kur martesa thjesht ndodh dhe pavarësisht pengesave të…