Horoskopi për ditën e martë, 31 korrik

Dashi. Keni një shpirt mjaft human dhe aftësi të mira bindëse. Përfitoni nga këto “armë” që të realizoni një projekt ambicioz. Përsa i përket dashurisë, do të ndiheni të kënaqur dhe të lumtur për shkak të harmonisë në çift. Demi. Do të…

10 faktet mahnitëse që nuk i dinit për prezervativët

Vetëm 5% e meshkujve rreth botës përdorin prezervativ! Mbani mënd se janë një sërë vendesh të ndryshme që mund ose nuk mund të kenë të lehtë lehtë të gjejnë prezervativ. Por përsëri 5% është shumë pak. Veçanërisht dukë menduar se qëllimi…