Kafe me gjalpë? I bën mirë shëndetit

Alkooli është shpesh një pije nga e cila jo rrallë na duhet të heqim dorë. Por edhe kafeina mund të jetë një tjetër ‘kandidat’ prej të cilit mund të na duhet të heqim dorë dhe që mbase na bën të krijojmë varësi. Një kafe pa kafeinë është…

3 mënyra të reja për të përdorur mjaltin

Po iu sjellim disa ide se si mund ta përdorni mjaltin në kuzhinë të kombinuar me përbërës të vecantë. Spec djegës, koriandër dhe mjaltë Përziejini 4 speca jalapeño (me kërcell dhe fara të hequra dhe të copëtuar) ose përfshijmë disa…

Pse përdoren edhe shkopinj metali për ushqimin?

Ndryshe nga japonezët dhe kinezët që përdorin shkopa druri, koreanët i prodhojnë prej metali. Arsyeja e këtij ndryshimi ka lidhje me historinë. Të pasurit koreanë përdorin shkopa floriri ose argjendi për eventet e veçanta dhe kjo ka…

Çfarë pe në fillim në këtë foto?

Nëse patë makinën ... Me shumë gjasa do të thotë që liria është shumë e rëndësishme për ju. Udhëtimi është i dashur në zemrën tënde. Aftësia për një aventurë është diçka që ju i jepni prioritet. Nëse patë njeriun me dylbi ... Ju jeni…

Ushqime të ndaluara për bebet dhe fëmijët!

Shmangni: Copat e mëdha të mishit, djathit, apo frutave. Mund t'i gatuani ato në formë pureje të grira në blender. Shmangni: Rrushin Zgjidhja: Bebet 6 muajsh e sipër, mund të hanë copa rrushi të prera hollë (jo thjeshtë të ndara në…