Video/ Sërfisti përpihet nga dallga gjigande

Një sërfist në Praia do Notre në Portugali, ka mahnitur me aftësitë e tij ndaj këtij sporti në një ditë kur moti ka qenë vërtet i egër dhe dallgët kanë qenë vërtet të madhësive të frikshme. Duket se gjithçka është duke shkuar më së miri…

Njihuni me 12 profesioniet më të çuditshme në botë

“Mjelës” i gjarpërinjve Personave që mjelin gjarpërinjtë, u duhet të bëjnë njërën ndër punët më të rrezikshme, por edhe më të çuditshme në botë. Ata nxjerrin helmin nga gjarpërinjtë më të frikshëm, helm ky që përdoret më pas për të…