Rritet niveli i detit, zhvendoset fshati i Fixhit

Fshati fixhian është braktisur. Shtëpitë, tani të rrënuara, mbeten të mbipopulluara me bimësi. Vunidogoloa është një nga katër komunitetet të Fixhit që janë detyruar të zhvendosen nga efektet e ndryshimit të klimës. Dhe më shumë se 80…