Silvana Rusi dhe Dj Jony sjellin këngën “Sofia”

Mbrëmjen e sotme në emisionin “Zonë e Lirë” janë të ftuar Silvana Rusi dhe Dj Jony Doctor për këngën e tyre më të re me titull “Sofia”. Silvana ka nisur muzikën që e vogël, ndërsa ka konkurruar në shumë festivale të ndryshme, si tek…

Loja e Ramës me paditë penale/ Çfarë fshihet mbrapa?

Mbrëmjen e sotme të ftuar në emisionin “Zonë e Lirë” janë Arjan Çuri dhe Robert Rakipllari, të cilët kanë folur për ngjarjet e aktualitetit në vend. “Loja e Ramës me paditë penale/ Çfarë fshihet mbrapa?”, ka qenë një nga pyetjet e…