Ciao Bread Pitt, Angelina Jolie në një lidhje të re.

Ndarja e Angelina Jolie dhe Bread Pitt ishte padyshim një nga ndarjet më të bujshme që u përfol në të gjithë botën. Çifti “perfekt” divorcohet pas shume viteve martesë, të cilët janë edhe prindër të 6 fëmijëve. Jolie tashmë nuk e…

Rusia urdhëron dëbimin e dhjetëra diplomatëve

Rusia ka njoftuar stafin e disa ambasadave perëndimore se do të dëbojë diplomatët e tyre. Ministria e Jashtme ruse ka thirrur në një takim më 30 mars krerët e 23 misioneve diplomatike, shumica anëtarë të BE-së dhe aleatë të Britanisë dhe…