Fundi i hidhur

Mbrëmjen e së shtunës i premtuan njëri-tjetrit besnikëri deri sa vdekja t’i ndante. Në mëngjes herët, pak orë pas dasmës, u nisën për në muaj mjalti. Nuk e dinin se vdekja u kishte ngritur pusi në udhëtimin e tyre të parë burrë e grua.…

Braktis dasmën për të shpëtuar të riun që po mbytej

Nuk është menduar dy herë Zac Edwards, 32 vjeç, teksa ka ndërprerë shërbimin fotografik post-martesor (në plazh) për t’u hedhur në ujë dhe shpëtuar një 18-vjeçar i cili rrezikonte të mbytej. Dhëndri-hero, punonjës në Rojen Bregdetare të…