Video/ Shkonte me tre gra, por ato bashkohen dhe…

Një burrë në juglindje të Kinës qe dilte me tre gra njëkohësisht ka perfunduar ne burg pas nje sherri mes tyre. Tre të dashurat pohuan se burri i identifikuar si Z. Fu, bashke me zemrën u vodhi dhe paratë . Ai u kishte pervetesuar te…