Foto/ Kulla Trump në New York përfshihet nga flakët.

Kulla Trump në New York është përfshirë nga flakët, një përson ka humbur jetën e katër të tjerë janë plagosur. Në një prononcim në Twitter, presidenti Trump falenderoj zjarrëfikësit për punën e bëre për shuarjen e flakëve.…

Austri/ Kundër ferexhesë në kopshte

Në Austri qeveria po diskuton heqjen e shamive të kokës për vajzat në kopshtet dhe shkollat fillore të vendit. Kjo pasi shihet si kërcënim ndaj kulturës tradicionale austriake. Nëse ky plan do të kthehet në ligj, ai do të jetë i…

Turqia , Rusia dhe Irani “pajtohen për qetësi”, në Siri

Në Kompleksin Presidencial në Ankara është zhvilluar  këtë të mërkurë samiti trepalësh rreth krizës në Siri, ku kanë marrë pjesë presidentët e tre vëndeve Turqisë, Rusisë dhe Iranit. Nga një deklarata e përbashkët e tre lidërve thuhet se…

“E marta e zezë”, filloi greva 3 mujore në Francë

Rrjeti hekurudhor ka ndaluar dhe një valë grevash ka filluar tashmë, në shenjë revolte për  reformat e punës që ka ndërmarrë së fundmi, presidenti i Francës, Emanuel Macro. Fillimi i grevave është quajtur  “E Marta e zezë”, dhe aksioni i…