Nis pelegrinazhi në Malin e Tomorrit

Të hënën nis pelegrinazhi në malin e Tomorrit dhe policia e Beratit ka marrë masat për mbarëvajtjen e këtyre festimeve që zgjasin nga 19 deri më 25 gusht. Shërbimet e policisë më të përqëndruara do të jenë përgjatë akseve rrugore…