Do të punësohesh si mjek në Tiranë? Ja procedura e re

Nëse doni të punoni si mjek familje në Tiranë tashmë e keni një mundësi. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka bërë të ditur vendet vakante që janë krijuar për mjek familje në Qendrat Shëndetësore në qarkun e Tiranës. Në…