Gjykatat dalin kundër tatimorëve. Rihapin bizneset

Bizneset pranë vijës bregdetare, por edhe ato në qytete kanë kaluar në sitë nga inspektorët e tatimeve. Shkeljet më të mëdha lidhen me mos lëshim të kuponit tatimor dhe mos deklarim të punonjësve. Pas aksioneve, një pjesë e bizneseve…

Euro zbret nën 121 lekë, i afrohet minimumit historik

Monedha e përbashkët europiane e ka rinisur sërish javën e nënçmuar përkundrejt lekut vendas. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë gjatë ditës së sotme një euro është këmbyer mesatarisht me 120.82 lekë, rreth 0.32 lekë më pak se sa…

Euro shënon rënien më të ulët në këto 12 vite

Euro ka shënuar një rënie të fortë sot në tregun vendas, duke arritur një rekord të ri në 12 vitet e fundit. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, një euro u këmbye sot me 121.49 lekë, duke rënë me 0.15 lekë në raport me ditën e…