Sot euro shënon vlerën më të ulët në histori

Prej më shumë se dy muajsh, vlera e euros po bie me një shpejtësi drastike në kursin e këmbimit valuator. Tashmë, ajo ka shënuar një rekord të ri në tregun vendas. Një euro këmbehet sot me 124.7 lekë, duke qenë kështu në nivelet më të…

Tatimet: Kujdes me deklarimin e të ardhurave

Kur kanë mbetur edh epak ditë nga përfundimi i afatit, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, kujton se çdo individ rezident në Republikën e Shqipërisë, i cili përfiton të ardhura me burim në Republikën e Shqipërisë dhe jashtë saj, në shumën…