Rritet çmimi i bukës, ja me sa lekë

Prej disa ditësh një byrek në qytetin e Elbasanit nuk kushton më 30 lekë. Furrat e bukës dhe byrektoret kanë rritur me 10 lekë çmimet e produkteve të brumit . Të paqarta janë çmimet e bukës, të cilat konfondohen me peshën e saj. E…