Bizneset po kërkojnë borxh për të shlyer borxhet

Bankat tregtare kanë vëne re se gjatë 3-mujorit të fundit të vitit 2019 ka një rritje të tendencës për kredi, të cilat do të shkojnë për shlyerje të borxhit. Një borxh i ri për të shlyer një borxh të vjetër është treguesi më real i…

Këto janë 4 shtetet më të lumtura të BE-së

Studimi i fundit i Eurostat zbuloi se europianët janë më të lumtur në krahasim me pesë vite më parë. Finlanda, Belgjika, Holanda dhe Austria janë shtetet më të lumtura të BE-së. Spanja ka përqindjen më të lartë të njerëzve që shprehen se…