Zyle & The Boys ndezin atmosferën në “Zonë e Lirë”

Mbrëmjen e sotme në emisionin “Zonë e Lirë” janë të ftuar Zyle Rexha, Redion Hoxhallari, Remino Sula, Rudjan Vellku ose ndryshe “Zyle & The Boys”.

Ata kanë formuar grupin Zyle & The Boys. Zyle është flautiste, studente në Akademinë e Arteve për flaut dhe këngëtare e kësaj bande.

Ata kanë performuar në studio një këngë franceze, duke krijuar një atmosferë shumë të bukur dhe më pas kanë bërë një instrumental me flaut.

Ju mund të pëlqeni dhe këto