“Vitet e fundit i zgjedh unë femrat”, Lek Plepi rrëfen detajet nga jeta personale

Personazhi i njohur shqiptar, Lek Plepi, i ftuar në “Zonë e Lirë” ka treguar se është single. Kur u pyet mbi raportin e tij me femrat, ai ka thënë se është shumë mirë nga ajo anë.

“3-4 vitet e fundit i zgjedh femrat. Gjithandej më shkruajnë, vetëm tani janë nja 50. Jam shumë mirë nga ajo pjesë”, tha Lek Plepi.

Ju mund të pëlqeni dhe këto