Ruzhdi Metali zbulon si një person mund ta shohi Aura-n e tij

Doktori alternativ Ruzhdi Metali ka qenë i ftuar në “Zonë e Lirë”, ku i është përgjigjur pyetjeve të ndryshme të qytetarëve.

“Si mund ta shohim Aura-n tonë?”, ka qenë pyetja që një qytetar i ka bërë Metalit dhe ai ka dhënë përgjigjen.

“Afrohemi afër një muri dhe vendosim dy gishta në mur, shohim midis dy gishtave duke e kthyer kokën pak majtas, e sheh pak si fshehurazi. Unë e kam ngjyrën e verdhë tani. Duhet të keni një sfond të bardhë përballë”, ka qenë përgjigjia e Ruzhdi Metalit.

Ju mund të pëlqeni dhe këto