Ruzhdi Metali tregon vetitë e pluhurit të qymyr drurit për organizmin e njeriut

Një student që jeton në Japoni e ka pyetur me mesazhe doktorin alternativ Ruzhdi Metali se pse profesori i tij pi pluhur qymyr druri me ujë.

“Japonezët e përdorin shpesh, familja mbretërore e përdor shumë shpesh. Pluhuri i qymyrit të drurit ka 130 herë më shumë veti antioksiduese se vetë vitamina C. Forcon imunitetin, parandalon sëmundjet, është shumë e fuqishme, e parandalon Covidin, është përdorur tek lopa, tek qumështi. Ky pluhuri gjendet në farmaci, është shumë i lirë, ka forcë të madhe antioksiduese. Nuk ka fare shije, përdoret edhe për zbardhjen e dhëmbëve. Ka në farmaci”, tha Ruzhdiu në “Zonë e lirë”.

Ju mund të pëlqeni dhe këto