Ruzhdi Metali për mbrojtjen nga koronavirusi: “Nëse kemi këtë nivel bakteresh në trup jemi mirë”

Doktori alternativ Ruzhdi Metali ka qenë në një lidhje me Skype me emisionin “Zonë e Lirë”, ku u është përgjigjur pyetjeve të disa qytetarëve.

Metali ka dhënë disa sugjerime se si të mbrohemi nga koronavirusi.

“Kemi 10 trilion qeliza në trup. Këto baktere ne do i ushqejmë, do kemi 75% baktere të mira në trup dhe pjesën tjetër baktere të këqija. Nëse i kemi këto nivele bakteresh, do jeni mirë. Sa më shumë ushqime të gjalla”, ka thënë Ruzhdiu.

Ju mund të pëlqeni dhe këto