“Po të ndahesh nga Livia, do lidhesh me mua?”, ja si i përgjigjet Xheni Karaj ‘propozimit’ të Genard Hajdinit

Mbrëmjen e sotme në një lidhje direkte me emisionin “Zonë e Lirë” është Xheni Karaj, e cila ka folur për marrëdhënien me partneren e saj, Livian. Po ashtu, në një lidhje direkte njëkohësisht janë edhe Zhaklin Lekatari dhe Genard Hajdini.

Teksa Xheni po fliste për martesën që do të bëjë me Livian, Genardi i ka bërë një ‘propozim’ Xhenit. “Po të ndahesh nga Livia ndonjëherë, do lidhesh me mua?”, e ka pyetur Genardi Xhenin.

“Nëse ndahem ndonjëherë nga Livia, do të të kem në konsideratë”, i është përgjigjur Xheni Genardit.

Ju mund të pëlqeni dhe këto