“Në Lagunën e Karavastasë nuk mund të bëhen ndërtime”, Sazan Guri sjell tre librat e tij të rinj

Mbrëmjen e sotme në emisionin “Zonë e Lirë” është i ftuar Sazan Guri, i cili ka promovuar tre libra e tij të rinj shkencorë.

“Kërkimet për naftë dhe pasojat në komunitet”, “Karavastaja, a mund të ndërtohet pranë saj?”, janë dy prej librave të Sazan Gurit dhe libri i tij i tretë lidhet me tërmetet.

Sazani ka treguar se afër Lagunën së Karavastasë nuk mund të bëhen ndërtime, pasi sado të forta që mund të jenë, ato do të zhyten në rërë. Këtë Guri e ka zbuluar nga një studim që ka bërë vite më parë.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto