Kliton Roçi sjell këngën e frymëzuar nga protesta e studentëve, “Studentët 2019”

Mbrëmjen e sotme në emisionin “Zonë e Lirë”, ka qenë i ftuar këngëtari Kliton Roçi, i cili ka sjellë një këngë të re që është frymëzuar nga protesta e studentëve.

“Studentët 2019 është këngë që paraqet realitetin, sponti është nga protesta, janë disa njerëz që kanë qenë aty e më kanë frymëzuar. Skenari, që është pjesa më e bukur, më ka frymëzuar një faqe në Instagram, Game of UPT”, është shprehur Klitoni për këtë këngë që mund ta dëgjoni më poshtë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto