“Jam me Covid, si ta ngre nivelin e oksigjenit në gjak?”, Ruzhdi Metali i jep përgjigjen qytetarit

“Jam me Covid, e kam oksigjenin 88, çfarë të bëj që ta ngre oksigjenin në gjak?”, ka qenë mesazhi i një qytetari drejtuar doktorit alternativ Ruzhdi Metali.

“Një person që është me Covid nuk duhet të bëjë gjimnastik, unë i këshilloj të lëvizin. Ai duhet të rrijë ulur, sa më pak të lëvizi, nëse është në gradë të lartë. Duke bërë shumë lëvizje, djeg oksigjenin. Ndërsa një person tjetër që mos ta kapi Covidi, duhet të bëjë gjimnastik, të marri vaj lini, arra”, tha Ruzhdi Metali.

Ju mund të pëlqeni dhe këto