Ja dhurata që Eva Alikaj i dha Arian Çanit në emision

Mbrëmjen e sotme në emisionin “Zonë e Lirë” ka qenë e ftuar aktorja e njohur shqiptare, Eva Alikaj. Ajo ka promovuar shfaqjen e saj muzikal që do vihet në skenën e “arTurbina”, “Lola Blau”.

Kur po dilte nga studioja, Eva është kujtuar dhe i ka dhënë Çanit një dhuratë. Bëhet fjalë për një kuti me çokollata nga Austria që aktorja ia ka dhuruar Çanit dhe ai e ka falenderuar.

Ju mund të pëlqeni dhe këto