I ftuari i bën dhuratën e paparë Arian Çanit në emision

Mbrëmjen e sotme të ftuar në emisionin “Zonë e Lirë” kanë qenë kasti i aktorëve të serialit “Lokomotiva” dhe autori i saj, Ermal Qori.

Gjatë intervistës, Ermali i ka dhuruar Çanit një derrkuc lodër, meqë ai ka derrkucin “Osho” që e mban çdo emision në studio.

Ju mund të pëlqeni dhe këto