“Fute gjinkallën brenda gojës së fëmijës”, Ruzhdi Metali zbulon metodën japoneze

“Kam djalin 5 vjeç dhe nuk flet. A ka ndonjë zgjidhje?”, ka qenë një mesazh që i ka ardhur Çanit në telefon në emision dhe doktor Ruzhdiu ka dhënë një zgjidhje për këtë me një metodë japoneze.

“Gjatë kohës që është vap, kapim një gjinkallë, e fut brenda në një kuti shkrepseje. E fut brenda në gojën e fëmijës dhe kur këndon gjinkalla, flet edhe fëmija”, ka thënë Ruzhdi Metali.

Ju mund të pëlqeni dhe këto