“Është kandidatja e duhur për Presidente të Shqipërisë së Madhe”, ja për kë do votonte Milaim Zeka

Gazetari dhe deputeti kosovar Milaim Zeka, ka zhvilluar në studion e “Zonë e Lirë” intervistën “Presidenti i Shqipërisë së Madhe”, ku në ekran janë shfaqur figura të rëndësishme politike në Kosovë e Shqipëri dhe ai do votonte se kush mund të ishte President.

Kur në ekran doli fotoja e Vlora Citakut, ai është shprehur se me sy mbyllur do e zgjidhte Presidente. “Vlora është shumë e bukur, e zgjuar dhe e kisha zgjedhur me sy mbyllur Presidente, me kusht që mua të më ketë këshilltar të parë”, u shpreh Zeka.

Ju mund të pëlqeni dhe këto