E ka mbajtur jetën private të fshehtë, reagon Ingrid Gjoni: “Nuk jam pa gjë”

“U bë një kohë e gjatë që nuk përflitesh për asnjë lidhje. Pse po ndodh kjo gjë? Apo ngaqë tani e sheh veten vetëm si “mami i Paridit?”, e ka pyetur Arian Çani Ingridin.

“E shoh veten mami i Paridit, por nuk jam pa gjë. Tani jam në fazat që po bëj lekë dhe nuk po e vras mendjen për këtë gjë”, u përgjigj Ingridi, ndërsa ka treguar se në 30 qershor ishte në Angli dhe nuk votoi.

“Nuk jam shumë e përfshirë në këtë gjë, nuk është se merrem. E vetmja gjë që dua është që ky vend të eci përpara. Nuk jam përfshirë asnjëherë në këto gjëra politike”, tha Gjoni.

Ju mund të pëlqeni dhe këto