Don Kalaj, shqiptari i Zvicrës vjen me “Vetëm fjalë”

Mbrëmjen e sotme në emisionin “Zonë e Lirë” është i ftuar këngëtari shqiptar, Don Kalaj, që ka sjellë këngën e tij me titull “Vetëm fjalë”.

Doni është me origjinë nga Prizreni dhe me muzikën është marrë që në fëmijëri. Vitet e fundit ai jeton në Zvicër.

“Dy vitet e fundit jetoj në Zvicër. Po ambientohem, jetoj me rrethin familjar. Muzikën e bëj dhe atje e këtu”, tha Don Kalaj.

Ju mund të pëlqeni dhe këto