“Do ketë pjesë si kujtim të Teatrit të vjetër”, Hervin Çuli zbulon ç’do vendoset tek Teatri i ri Kombëtar

Regjisori Hervin Çuli në një lidhje me “Zoom” me emisionin “Zonë e Lirë” ka deklaruar se në Teatrin e ri Kombëtar që po ndërtohet do të ketë edhe disa pjesë të godinës së Teatrit Kombëtar që u shemb.

“Është një pavion i madh që do t’i dedikohet totalisht Teatrit të vjetër. Do të ketë shumë gjëra që do t’i përkasin teatrit të vjetër, do të ketë pjesë nga godina që do të jenë si kujtim, si relikë në Teatrin e ri.

Ju mund të pëlqeni dhe këto