Çfarë do dëshiroje të shkruhej në murin e varrit tënd? Përgjigjet Eva Alikaj

Mbrëmjen e sotme në emisionin “Zonë e Lirë” ka qenë e ftuar aktorja e njohur shqiptare Eva Alikaj, e cila është bërë pjesë e rubrikës “Pyetja që vret”.

“Eva Alikaj sonte është momenti të deklarosh publikisht se çfarë do dëshiroje të shkruhej në murin e varrit tënd?”, e ka pyetur Çani Evën.

“Nuk dua të vdes, nuk dua gur në varr, e largoj këtë mendim”, ka thënë Eva në përgjigje të kësaj pyetjeje.

Ju mund të pëlqeni dhe këto