Arian Çani zbulon çfarë bënte për të çliruar energjinë negative

Mbrëmjen e sotme në emisionin “Zonë e Lirë” kanë qenë të ftuar Armand Duka, doktori Arjan Harxhi dhe Arjan Curi, të cilët kanë folur mbi dhunën në fushën e stadiumit e dhunën ndaj mjekëve.

Gjatë diskutimit në studio, u hodh ideja se njerëzit e shikojnë dhunën në stadium si një formë shkarkimi të energjisë negative, ndërsa Arian Çani ka zbuluar mënyrën e veçantë se çfarë bënte për të çliruar këtë energji.

“Thyeja vazon e luleve dhe më pëlqen sepse nuk thyhet vetëm vazo, por shkërmoqet edhe dheu”, tha Çani.

Ju mund të pëlqeni dhe këto