A kanë dalë jashtë kontrollit getot e Tiranës? Duma: “Nga gjendja e varfërisë, geto pothuajse çdo lagje”

Mbrëmjen e sotme të ftuar në emisionin “Zonë e Lirë” janë Arjan Çuri dhe Grida Duma, të cilët kanë folur për ngjarjen e aktualitetit.

“Vrasjet në seri tek “Astiri”/ A kanë dalë jashtë kontrollit getot e Tiranës?”, ka qenë pyetja e shtruar në emision, së cilës i janë përgjigjur të ftuarit.

“Nën një nivel pasigurie dhe varfërie, del në kontroll gjithë gjendja kriminale. Nuk shikoj një geto, shikoj një shfryrje zinxhir… Astiri nuk është periferi… Nga gjendja e varfërisë, geto është pothuajse çdo lagje e Tiranës”, tha Grida Duma.

“Jam dakort me Dumën”, tha Çuri.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto