1 vaksinë 4 vota? Iljazaj: “Njerëzit nuk votojnë për një arsye, por për disa arsye”

Një vaksinë katër vota/ A është ky fati i 25 prillit?

“Nuk kam të dhëna dhe indicie që një vaksinë përkthehet në 4 vota. Rama po e përdor vaksinën në marrëdhënie publike, por jo në shkëmbim të votave. Njerëzit nuk votojnë për një arsye, por për një sërë arsyesh. Nëse një bujku i ke bërë që ai t’i hedhi prodhimin, jo vaksinë po çfarë të duash, nuk ta jep votën. Rama do gjykohet për 8 vite bilanc në qeveri, Winston Churchill shpëtoi Evropën nga nazizmi dhe humbi zgjedhjet”, tha Ervis Iljazaj.

Ju mund të pëlqeni dhe këto