Zbulohen skandalet e jetës së sheikëve/ Mes dr*gave, femrave e festave të s*ksit në jahte

Një djalë i ri ka bërë së fundmi një rrëfim shokues për “The Sun”, duke treguar se puna e tij konsistonte si ndërmjetës i vajzave që flinin me sheikët arabë. Ai është shprehur se këta sheikë bëjnë një jetë të çmendur mes dro.gës dhe seksit.

Duke marrë pikënisje nga vde.kja e sheikut Khalid Al Qasimi, djali ka treguar se sheikët organizojnë shumë or.gji në jahte luksoze, ku ka pro.sti.tuta dhe dro.ga. sipas të riut, ata paguajnë deri në 65 mijë paund për një natë me një femër.

Sheiket ne varrim e Khalid Al Qasimi

Janë vetë sheikët që zgjedhin përmes Instagram-it vajzat që pëlqejnë dhe më pas ia japin djalit emrin që ai t’i kontaktojë femrat.

Ata thjesht japin porosinë. Shohin një vajzë që pëlqejnë dhe më dërgojnë profilin e saj. Është kaq e thjeshtë. Ata i gjejnë vajzat ose nga miqtë e tyre, që i kanë rekomanduar, ose marrin ato që njihen për këtë lloj biznesi. Unë flas me vajzën, i jap çmimin, datën, vendndodhjen. Ky biznes po lulëzon”, ka thënë i riu. “Aty nuk përdoret vetëm kokainë, por dhe ekstazë, perzierje me Viagra në këto festa seksi, që mund të vazhdojnë për më shumë se 36 orë”, tha ai.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto