Vila e çmendurisë/ Njerëzit shfre.nohen nën alkool, s*k.s e mall kundrejt një pagese minimale

“Daily Mail” ka raportuar së fundmi se në vilën e famshme të “Croudon Hall” në Britaninë e Madhe, konsumohet dr*gë, alkool dhe kryhen marrë.dhënie intime.

Për vetëm 80 paund tarifë hyrje, çdokush mund të bëhet pjesë e këtij eventi që njihet shumë nga vendasit, ndërsa qytetarët e tjerë ankohen dhe kërkojnë ndërhyrjen e policisë.

Por policia e ka të vështirë të hyjë në këtë ndërtesë pasi ligji britanik parashikon se është e ligjshme që të konsumosh dr*gë dhe alkool në ambiente të mbyllura dhe pa shqetësuar të tjerët.

Sipas pamjeve të publikuara në internet në hotel duken persona të zhve.shur që kërcejnë dhe pinë dhe madje lenë dhe perdet të hapura.

Ju mund të pëlqeni dhe këto