Takimi i Trump me Putin, përleshje gjatë konferencës

Gjithë sytë e botës sot janë në takimin mes Presidentit amerikan, Donald Trump dhe homologut të tij rus, Vladimir Putin.

Por pak momente para se konferenca të fillonte ka ndodhur një incident me një nga reporterët e pranishëm, i cili i ka kërkuar dy presidentëve ndalimin e plotë të armëve bërthamore, jo vetëm kufizimin e tyre.

“Nuclear Test Ban Treaty” , mësohet se shkruhej në letren që reporteri mbante në dorë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto