“Si patatet e skuqura, s’ndalesh dot me një”, nëna i merr jetën befasisht 6 fëmijëve të saj

Sarah Barrass është arrestuar për vrasjen e 6 fëmijëve të saj, në bashkëpunim me anëtarin e familjes, Brandon Machin, 37 vjeç.

Por përpara se të kryente këtë krim të rëndë, 35 vjeçarja publikoi në Facebook një foto me shprehjen: “Vrasja është porsi patatet e skuqura; nuk mund të ndalesh vetëm me një”.

Kjo shprehje është marrë nga shkrimtari i horrorit, Stephen King, ndërsa postimi u bë në korrik të vitit të kaluar.

10 muaj më vonë, ajo mbyti dy djemtë e saj, Tristian 13 vjeç dhe Blake 14 vjeç. Më pas, ata kanë vrarë dhe gjashtë fëmijët e tjerë të Barrass.

Ju mund të pëlqeni dhe këto