Shkoi me nxënësin 14 vjeçar, mësuesja habit njerëzit me kërkesën që ka

Stephanie Peterson, një mësuese 27 vjeçare, akuzohet se ka kryer marrëdhënie intime me një të mitur, përkatësisht me nxënësin e saj 14 vjeç.

Teksa ndodhej para gjykatës, Stephanie ka kërkuar një ulje dënimi për arsye se nxënësi kishte shkuar me dëshirë me të, por kjo kërkesë nuk është pranuar nga gjykata.

27 vjeçarja do të vuajë tre vite dënim pasi brenda disa muajsh e ftonte nxënësit që të shkonte në shtëpinë e saj në mesnatë dhe mos t’i tregonte askujt për lidhjen mes tyre.

Në rrëfimin e tij, 14 vjeçari është shprehur se mësuesja i kishte dhënë lëndë na.rkotike, ndërsa gjatë periudhës që ka qenë me të, ai kishte rënë nga mësimet.

Ju mund të pëlqeni dhe këto