“Janë shtuar maniakët që kënaqen kur kryejnë marrëdhënie me të mitur”, në këtë shtet ngrihet alarmi

Opinioni publik shqiptar prej disa ditësh është tronditur nga rastet e abuzimeve me vajza të mitura.

Por ndonëse në Shqipëri e Kosovë është ngritur alarmi, edhe në Sierra Leone, janë shtuar së shumti rastet e përdhunimeve, sidomos kundrejt të miturve.

Përpos kësaj, mediat kanë raportuar se shumica e meshkujve janë cilësuar si maniakë seksualë, të cilët gjejnë kënaqësi në kryerjen e marrëdhënieve me të mitur.

Qeveria e Sierra Leone ka shpallur gjendjen e emergjencës kombëtare dhe Presidenti Julius Maada Bio ka deklaruar se kush abuzon me të miturit, do të dënohet me burgim të përjetshëm.

AppleMark
Ju mund të pëlqeni dhe këto