OBSH ndryshon emrin e koronavirusit, ja si quhet tani sëmundja që i ka marrë jetën mbi 1 mijë njerëzve

Ka shkuar në 1100 persona të vdekur në Kinë si pasojë e koronavirusit dhe deri më tani, janë mbi 45 mijë të infektuar nga ky virus.

Më herët, Organizata Botërore e Shëndetësisë ka ndryshuar emrin e koronavirusit, duke e quajtur në Covid-19. Mbi 45 mijë të infektuar janë në shkallë globale.

Medical personnel wearing protective suits wait near a block’s entrance on the grounds of a residential estate in Hong Kong, early on February 11, 2020, after two people in the block were confirmed to have contracted the new coronavirus, according to local newspaper reports. (Photo by Anthony WALLACE / AFP) (Photo by ANTHONY WALLACE/AFP via Getty Images)

Një viktimë është shënuar në Filipine dhe një në Hong Kong. Në Kinë ka pasur shumë probleme, për shkak të mungesës së pajisjeve, maskave, medikamenteve për të sëmurët.

Ju mund të pëlqeni dhe këto