Oaz luksi, ky është qyteti më i shtrenjtë për të jetuar

Nëse do të jetonit në Gjenevë dhe do merrnit me qira një apartament me 4 dhoma, atëherë pagesa mujore për të do t’iu shkonte mesatarisht në 3820 mijë franga në muaj.

Një studim i kryer së fundmi nga faqja e krahasimit të çmimeve, “Comparis”, nxjerr rezultatin se Gjeneva është qyteti më i shtrenjtë për të jetuar.

Madje çmimet në këtë qytet janë edhe më të larta se Zyrihu, apartamentet në të cilin kushtojnë më pak se tre mijë.

Ndërkaq, qyteti më i lirë është ST. Gallen, pasi një apartament i njëjtë në këtë qytet do të kushtojë rreth 2000 franga.

Ju mund të pëlqeni dhe këto