Nëna e kishte braktisur që foshnje, momenti drithërues kur motrat takohen për herë të parë

Kur ishte vetëm tre muajshe, Kathleen Fraser Jackson u braktis nga nëna e saj. Tani 62 vjeçe, ajo kishte vendosur që të gjente nënën e saj biologjike, pasi ishte braktisur dhe nga nëna adoptive.

Kathleen, e cila vet ka pesë fëmijë dhe 12 nipër e mbesa, arriti të takohej me nënën e saj pas 60 vitesh dhe zbuloi se kishte edhe një motër. Arsyeja përse nëna e tyre hoqi dorë si nga Kathleen dhe nga motra e saj, ishte për shkak të paragjykimeve pasi babai i tyre ishte me ngjyrë.

Ka qenë programi “Long Lost Family” që ka arritur të takojë dy motrat me njëra-tjetrën, të cilat u njohën fillimisht para se Kathleen të takonte nënën. Ky takim emocionues i përloti të gjithë, ndërsa më poshtë mund të shihni këtë moment në video.

Ju mund të pëlqeni dhe këto